Ønsker du å leie Høyenhall velhus?

Ønsker du å leie Høyenhall velhus?

Publisert av Terje Benjaminsen den 04.11.16. Oppdatert 06.04.24.

Leiepriser for Høyenhall velhus 2024

Du kan sjekke i kalender oversikten om velhuset er ledig på ønsket dato

Ukedager mandag til fredag fram til 20.00: Medlem NOK   800 - Ikke medlem NOK 1500.

Ukedager mandag til fredag fram til 24.00: Medlem NOK 2000 - Ikke medlem NOK 4000.

Helligdager samt lørdag og søndag:           Medlem NOK 2000 - Ikke medlem NOK 4000.


Leieprisene endres per 01.01. hvert år og gjelder også for bestillinger som ligger inne per denne datoen.

Når du bestiller: Oppgi navn, fullstendig postadresse, e-postadresse, mobiltelefon og om du er medlem av Høyenhall vel. Bestilling skjer kun via e-post: post@hoyenhallvel.no Vi leier ikke ut til personer under 25 år. Leietaker er juridisk ansvarlig for leieforholdet og må være til stede i hele leieperioden.


Les mer om utstyr og inventar i velhuset her. 


Vask:

Alle leietakere støvsuger, vasker og rydder etter seg. Ved manglende/dårlig renhold vil det bli belastet et gebyr på minimum NOK 1000.
Vask er definert som vask av gulv, støvsuging av sofaer samt renhold av overflater på kjøkken og toaletter. Leietaker utfører selv rydding (stoler og bord tilbake på plass), oppvask og fjerning av alt avfall (kildesortering i rett kontainer).
Se ellers utleiereglene for bruk av velhuset.

Skader:
Leietaker er økonomisk ansvarlig for skader på hus og inventar. Skader (også knuste glass) meldes utleier umiddelbart.

Leietaker er ansvarlig for å dokumentere ev. skader eller mangler ved starten av leieforholdet for å unngå å måtte erstatte dette selv. Meldes skriftlig per e-post post@hoyenhallvel.no 


Avbestilling:
Eventuell avbestilling må skje så snart som mulig og senest en måned før leiestart. Ved avbestilling mindre enn én måned før avtalt leieperiode, betales leiepris jf. prislisten. Avbestilling skjer kun skriftlig per e-post post@hoyenhallvel.no


Faktura:
Faktura for leie (og eventuell vask) sendes til leietakers e-postadresse i etterkant av leien. Det faktureres med 14 dagers forfall. Manglende oppgjør blir fulgt opp.

Utleieregler:
Høyenhall velhus ligger midt i et boligområde. Trafikk til og fra velhuset – spesielt på kveldstid – må derfor skje slik at det ikke er til sjenanse for naboene. Det samme gjelder bruk av musikkanlegg etc. Arrangementer i velhuset avsluttes 01.30 og huset forlates av ansvarlig sistemann innen 02.00.